0628765177 helma@bijmezelf.nl
  • Je hebt zoveel contact met anderen als je hebt met jezelf

Betrokken & lichtvoetig uitdagend ben ik.

Kortom: liefdevol.


Wie ben ik

Betrokken en lichtvoetig uitdagend ben ik. Kortom: liefdevol. lk laat mensen ervaren wat hun gedrag en houding oproepen.

Ik begeleid bij het doorvoelen en (her)kennen van dieper liggende overtuigingen en verlangens. En te onderzoeken in het terrein van dieper innerlijk weten van jezelf. Ook nodig ik uit om te oefenen en spelen met het ‘anders’ doen. lk blijf praktisch en gebruik ieders ‘boerenverstand’ en hart.

Mijn ervaring is dat we stil van binnen precies weten wat past en wat energie oplevert en wat energie vreet. Daarbij ook mild blijven en humorvol als we weer zitten aan te rommelen.

Achtergrond

Mijn achtergrond en universitaire studie liggen op het gebied van communicatie. 25 jaar heb ik ervaring met begeleiden van communicatieprocessen heb ik binnen organisaties en 22 jaar ervaring als persoonlijke coach en relatie begeleiding en 5 jaar docent Zijnsorientatie.

Opgeleid in veel verschillende technieken: waaronder Transactionele Analyse, NLP, werken met liefdesenergie, Zijnsorientatie

werken met ontwikkelingstrauma via NARM, Bodynamic en Neuro Affective Psychology en ik werk met Systemische Dynamiek.

Daarnaast werk ik aan bewust en ontspannen, gebruik van visualisatie en luisteren naar lijf en hart om tot rust te komen. Ook vertel ik verhalen.

Wat zeggen mensen over mijn manier van werken

 

 

 

Pin It on Pinterest